Plugg, plugg och ännu mera plugg

Har inte direkt något intressant att rapportera. Har spenderat tre timmar den här morgonen med att plugga och har under tiden kommit fram till detta:
  • Jag hatar fysik
  • Jag hatar kemi
  • Jag har inget tålamod
  • Jag kommer att få plugga naturkunskap hela helgen för att lyckas med uppdrag 1


Kommer inte ha något liv i höst...

We are rollin'

Rastlösheten höll på att göra mig galen så jag drog med farmor ut på en cykeltur, lite mer än 10 kilometer blev resultatet. Nu ska jag plugga historia! 
 

Something is wrong with the young kids

Ja, jag vet att det är taskigt att "smygfota" folk och det är inget som jag brukar göra men idag var jag bara tvungen. Sitter på Sibylla när denna max 14åriga tjej kommer in och jag menar, kom igeeeeeen. Behöver inte ens peka ut vad som är så fel med det hela.
För övrigt: fy vad jag hatar Sibylla, deras pommes smakar verkligen kartong. Tursamt nog är jag så pass fet av mig att jag åt donken tidigare på dagen så jag överlevde besvikelsen. 
 

Prints all over the place

Idag har de sista stegen inför Budapestresan tagits. Tågbiljetter har hämtats. Boardingkort, flygtransfer- och hotellpapprena är utskrivna. Fick även ringa ner till Forex i Malmö och fråga om de kunde lägga undan Ungerska Forint åt oss eftersom banken i Oskarshamn inte hade det hemma... Lite halvpanik där ett tag, men det ordnade sig och nu har vi massvis av deras konstiga valuta väntandes när vi anländer med tåget till Malmö centralstation på måndag förmiddag.
 


Oldschool

Sitter just nu på Oscars och är allmänt forever alone. Väntar på att Jess ska plocka upp mig så vi kan vräka i oss donken innan det är dags för mig att dra till Västervik för att ta allergisprutor. Stresssss. Har iallafall fått lite pluggande gjort, bra start!
 


 
 

Skolstart

Äntligen äntligen äntligen har skolan börjat! Upprop plus information/presentation höll på mellan 10 och 12, sen lunch och en låååång timmes väntan innan det var dags för möte med mentorn. Fick välja tre kurser att börja läsa och jag valde Svenska B, Historia A och Naturkunskap B - fick även med böckerna hem direkt så jag kan börja redan imorgon om jag känner för det. Har insett att jag nog är nördigare än vad jag velat erkänna men helt sjukt vad jag ser fram emot att få skriva skoluppgifter. :D
 


Burn baby burn

Intervallträning á 40 minuter plus diverse andra övningar avklarat så nu kan jag med gott samvete ta det lugnt resten av dagen :) Tänker i brist på annat dela med mig av en bild på mitt fina brännmärke som jag lyckades göra i lördags, smärta.
 

Just do it

Never giving up

Hade en helt okej kväll igår, trevligt folk men sjukt kallt. Det var faktiskt en bra sista sommarlovshelg och jag är redo för skolstarten på tisdag. Idag ska jag göra det som man ska göra på söndagar - sova, äta, kolla serier och spela. 
 

Band of Brothers

Fördriver min lördag med en av de bästa serierna genom tiderna, blir liksom aldrig dålig hur många gånger man än ser den. 
 
 
 
 

Woopsie

Inte riktigt min dag idag, träningvärk från gårdagen plus att jag brände mig rätt rejält i nacken när jag skulle testa en sak med håret. Så nu har jag både ont och ser ut som en förvuxen powerpuffpingla. Borde kanske hålla mig inne idag...
 
 
 

Beställt från Nelly

Motivation

Kvällsnöje

Oj vad långsamt eftermiddagen/kvällen har gått. Har spenderat större delen av tiden framför datorn, antingen genom att spela eller titta när andra spelar. Noll liv? Svar ja, men äh - måste ju utnyttja mina sista sommarlovsdagar till max. Plus att det är ett verkligt bra tidsfördriv när man behöver tänka på annat. 
 
 
 

Morgonpromenad i blåsten

Mer träningskläder beställda


Fick hem mina träningstights igår, mot alla odds så satt de perfekt. Beställde lite mer, fungerar bra som träningspepp! :D Kom på hur tråkig jag är när det kommer till färger - därav de neonrosa shortsen. 
 
 

Baking like a boss

Blev 20 minuters promenad med hundarna + 30 minuter på löpbandet, förhoppningsvis även "powerwalk" ikväll. Nu bakar jag sockerkaka och kolakakor medan regnet öser ner, härligt att vädret representerar mitt humör. 
 
 
 
 

Wake me up

Försöker vakna till liv med en stor kopp te, ska ut med hundarna strax och efter det ska jag springa.
 

Hunger games

Hängde med Jess till Oskarshamn ännu en gång, så morgonen gick rätt fort. Hann bara vara hemma en liten stund innan jag skulle till tandläkaren så jag tänkte spara in lite på tiden genom att äta efteråt men självklart smetar de på nån skum salva och säger att jag varken får äta eller dricka på två timmar... Så nu ska jag alltså gå omkring hungrig, törstig och med en konstig känsla av att ha en stor snus under läppen, fuck my life.
 
"- Det kan smaka lite banan.
- Nej, det smakar apa."
 

Kärlek suger

Personlighetstest

Din personlighetstyp:

Tystlåtna och reserverade. Vill förstå hur saker fungerar. Praktiskt lagda med talang för allt som har med mekaniska ting att göra. Risktagare som lever för ögonblicket. Ofta intresserade av extremsporter, både som deltagare och åskådare. Har enkla och okomplicerade mål i livet. Lojala och moraliska, men med flexibel syn på lagar och regler om så krävs för att få något uträttat. Analytiska och objektiva. Mycket skickliga på att finna lösningar på praktiska problem.

 

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Poliser, kriminalpoliser, patologer, programmerare, systemvetare, dataspecialister, ingenjörer, snickare, mekaniker, piloter, chaufförer, idrottsmän, entreprenörer, brandmän, ambulanssjukvårdare, byggnadsarbetare, tandhygienister, elektroingenjörer, lantbrukare, militärer, övervakare, stålarbetare, transportarbetare.

Monday morning

Idag är det exakt 2 veckor tills vi åker till Budapest och 8 dagar tills skolan börjar. Kom nyss att tänka på att jag tar studenten detta skolår! Både läskigt och fruktansvärt skönt. Så trött på gymnasiet (ej att blanda ihop med skoltrött) och längtar efter att om ett år få börja på högskolan och läsa något som jag verkligen till 100% är intresserad av. 
 
Grundskolan
Man lär sig grunderna i allt, precis som det låter på namnet. 
 
Gymnasiet
Man läser en högre nivå av det man lärde sig grunderna till kombinerat med programtypiska kurser som gör skolgången lite roligare. Dock är det beroende på om man läser ett yrkesförberedande eller studieförberedande program. 
 
Högre studier
Man får välja fritt och det man väljer är enbart det man lär sig. Ingen tvingar en ingenjörstudent att ha idrott två gånger i veckan liksom. Längtar. 
 
Vill även passa på att uttrycka mitt medlidande för alla som är födda 1995 eller senare, erat gymnasiesystem suger - hårt. 
 

Evening walk

Under kvällspromenad/prat med Sofie upptäckte vi hur sjukt konstig himlen såg ut ikväll. Totalt oredigerade bilder.
 
 

It's a mystery

Blev väckt imorse med en förfrågan om jag skulle följa med till Kalmar, så en stor del av min dag spenderades där. Blev lite spontanköp (vad ska jag med en baddräkt till?), men vafan - fin är den iallafall.
 
Körde 45 minuter intervallöpning på bandet när jag väl kom hem, jobbigt men skööönt. Speciellt när man är klar.
 
 

Good shit

Oh, Saturday

Morgonpromenad avklarad, halvvägs började det såklart regna. Kul att sommaren håller på att avslutas utan att riktigt ha börjat. Den minimala effekt solen hade på min hud i juni är för länge sedan borta - en gång spökblek alltid spökblek. Måste man börja sola solarium på heltid nu? 
 

Händer allt för ofta

Workout

Sov lite för länge i morse så det hann bli för varmt för att springa utomhus, så körde ett 5km-pass på löpbandet istället. Gillar inte riktigt att springa på det, känns som att man bara springer och springer utan att komma någonstans (vilket i och för sig är precis vad man gör). Skönt var det iallafall och utnyttjade enda fördelen med att springa på löpband - kollade lite halvt på Horton hears a who
 

Beställt från H&M

Damn girl, dry your eyes

Dagen har gått obehagligt fort. Följde först med Jess till Oskarshamn, sen hämtade vi hö. Snacka om att vi fick plocka fram superkrafterna för att lyckas baxa in dem i stallet...
 

Uttråkad

Morgonens sysselsättning är att leta efter filmer/serier att ladda ner. Några tips? 
 
Serier som inte behöver nämnas
The Big Bang Theory, Desperate Housewives, Awkward, Glee, Vänner, Breaking Bad, How I met your mother, Sons of anarchy, Sex and the city, Spartacus, Band of Brothers och The Pacific.
 
Filmer som inte behöver nämnas
Hunger Games, Haywire, War Horse, In Time, Trainspotting, Batman - alla av dem, Up!, A Scanner Darkly, E.T, The Notebook, Braveheart, Saving Private Ryan, Project X och Forrest Gump. 
 
 

Movie night

 Feelgood och action i en perfekt combo.
 

20. Framtidsdrömmar

 Oj. Vad har jag för framtidsdrömmar? Man kan ju fundera lite över just ordet "framtidsdrömmar", för framtid är ju både imorgon och om 10 år. Så för att göra det enkelt för mig:
 
Imorgon är det torsdag. Då "drömmer" jag om en lugn dag och att jag har klarat den där irriterande banan på Super Mario Galaxy 2. 
 
Om 10 år, närmare bestämt år 2022 så hoppas jag att jag är klar med mina studier, har ett jobb jag ser fram emot på morgonen och att jag bor i en stad. Kanske har jag familj, förhoppningsvis inte. Jag vill uppleva allt som går att uppleva och jag hoppas att jag har bestigit någon form av miniatyrberg tills dess med. Just det, att vara lycklig och tillfreds vore kanske ett plus. 
 

Morgonpromenad i solskenet

 
 
 
 

Budapestplaner

Idag är en planeringsdag! Det är klurigt att försöka klämma in alla sevärdheter, aktiviteter och ställen att besöka (plus transporttid) under den begränsade period som vi befinner oss där, ännu svårare är det när man har noll uppfattning om hur staden ser ut. Bara 20 dagar kvar nu, otroligt vad tiden går fort... Kan inte beskriva med ord hur mycket jag ser fram emot att komma bort ett tag.
 

Måndag kväll

Ingredienserna för min chillkväll ses nedan. När man inte har så mycket att skratta åt så får man skratta åt sig själv.
 

19. Någonting jag vill ha

Just nu är min största craving dessa, Custom Nike Lunarglide+ 4 iD.
 

Keep calm and go running

Tvingade ut min trötta kropp på en liten joggingtur, bättre än inget. Imorgon blir en seriös vilodag eftersom jag ska ta allergisprutor och då inte får anstränga mig det allra minsta på 24 timmar. Jag älskar verkligen att springa men det är så omotiverande när det inte finns ett specifikt "springställe". Ruda har sitt motionsspår som är jättebra medan Högsby har... en vildsvinsinfekterad och väldigt läskig slinga mitt ute i skogen där man måste riskera livet för att ens kunna ta sig dit. Skulle aldrig våga springa där ensam, är livrädd för vilda djur. 
 

Even stars fall eventually

Precis hemkommen från balkonghäng och prat med en gammal vän. Såg två stjärnfall, önskade mig inget. Det jag vill ha kan ingen fånig numera död himlakropp ge mig, utan det är något jag måste jobba för helt själv. Det finns inga genvägar till lycka och framgång. Dock behöver inte framgång vara samma sak som lycka, kom ihåg det.
 
"- Vad är du helst, dum och lycklig eller smart och olycklig?"
 

Two sides of the same coin

Haft hejdå-middag med familj, släkt och annat folk. Pappa och Ulrika åker till Kroatien på onsdag och kommer inte hem förrän typ femte september. Det var trevligt. I övrigt är jag bara jävligt trött på allting just nu. 
 
Joy Division – Love Will Tear Us Apart

I love it

18. Mina husdjur

Bessie, född juli 2009
Världens sötaste hund med ett ännu större underbett.
 
Chelsie, född november 2010
Om hundar kunde ha Downs syndrom.
 
 

Sunday without the sun

Ännu en helg har passerat, bara 16 dagar kvar till skolstarten. Det börjar kännas som standard att vakna till en molnig himmel utanför fönstret, är det inte meningen att det ska vara fint väder på sommaren? Av ren trots får ni alltså hålla till godo med en sommarbild.
 
 
 
 

I och för sig...

Träning avklarad

 
 

17. Min hemort

Jag bor i Högsby, en tätort (by) i Småland. Det bor mindre än 2000 personer här, totalt cirka 5800 invånare i hela Högsby kommun som består av fem tätorter (ännu fler byar med andra ord). Av någon anledning har jag verkligen ingen som helst aning om vilket år vi flyttade hit, men jag troooor att det var i början av högstadiet.

Högsby är en klaustrofobisk håla. Omgiven av ingenting ligger denna by vars enda koppling till den riktiga omvärlden är ett enstaka järnvägsspår där sträckan Kalmar - Linköping trafikeras. Det går inte till fots/cykel att ta sig utanför byns gränser utan att riskera livet vilket helt enkelt gör att man är rätt så fast här. Det enda positiva med det här stället är att det är relativt lugnt. Det negativa?
  • Alla tror sig veta allt om alla
  • Det är svårt att hitta nytt, intressant folk
  • Begränsade aktiviteter
Jag längtar efter att flytta härifrån men jag tror att det finns en liten möjlighet att jag i framtiden kommer att uppskatta att återvända hit kortare perioder. Jag ser ingen framtid här med tanke på att det varken finns högskola eller jobb, så förhoppningsvis flyttar jag om nästan exakt ett år. 
 
Jo, en till positiv sak. Att bo såhär ger en ett helt annat perspektiv på vad avstånd är. Människor uppvuxna i städer tycker att 5 kilometer är ett djävulskt avstånd medan jag tycker att 10 mil är helt och hållet överkomligt. Man är uppvuxen med att pendla, senaste två åren har jag åkt cirka åtta mil per dag från och till skolan och faktum är att jag aldrig reflekterat över det.
 

Lunch och korsord

Konsten att sova

Vaknade ovanligt sent idag, men det kan i och för sig vara rätt skönt det också. Bland det bästa som finns (på morgonen) är att äta gårdagens överblivna godis. Det är av någon anledning så sjukt mycket godare då.
 

Hard work

Har tillbringat 5 timmar av min fredag med att ta bort Jess' löshår. Resten av kvällen tänker jag inte göra ett piss, sjukt hur trött jag är. Förresten gutt att Sverige vann mot Ungern! Dock kanske vi får ligga lågt med vår nationalitet när vi är där om 24 dagar....
 

Kan inte sluta skratta...

 

Take a chance

Fredag!
Helgen är här och familjen överger mig för kräftfiske. Har aldrig riktigt förstått fascinationen över kräftor, jag menar hur mysigt är det egentligen att kroppsdel för kroppsdel äta upp ett djur som man först kokat levande? Det vore något för alla djurrättsaktivister. Eller just det, de bryr sig ju bara om djur som är söta. På tal om det, häääääär hittar du anledningen till varför du aldrig ska bli vegetarian, vad än Way Out West säger.
 
Är det bara jag som hatar egobilder? Man kan ta en bild och tycka att den ser helt okej ut, men ju mer man kollar på den desto roligare ser man ut. 
 
Lagom trött och allmänt sliten.

16. Så kommer jag att vara som gammal

När räknas man som gammal? Jag sätter nog gränsen vid pensionsåldern. Iallafall - när jag är 65+ så kommer jag vara en tant som går upp vid 06 varje morgon, löser korsord och går en promenad. Jag kommer antagligen att fnysa föraktfullt över den tidens ungdomar eftersom jag redan nu tycker att det är påväg åt heeeelt fel håll. Förhoppningsvis så kommer jag att resa mycket (eller rent av bo utomlands), se saker tillsammans med min gubbe. Kanske har jag barnbarn att skämma bort. Kanske har jag en spännande karriär att se tillbaka på. Kanske jobbar jag fortfarande. Många "kanske" av naturliga skäl, det går ju inte att förutsäga hur livet ser ut om 50 år. Vad som helst kan hända tills dess, ett nytt världskrig som utplånar allt liv utom kackerlackorna eller någon stor epidemi i stil med digerdöden. 
 
Rätt spännande att tänka på sin egen förestående livsresa. Där ens far- och morföräldrar befinner sig idag kommer man själv att hamna. Lika svårt att föreställa sig att gamla människor varit unga är det att tänka på att man själv kommer att bli gammal, rynkig och lomhörd. 
 

Run mf run

Blev en springtur på slingan vid Tallåsvallen, resultatet ser ni nedan. Ovant att springa i så pass kuperad terräng och det var jäääävligt jobbigt i uppförsbackarna (som var många)... Kommer utan tvekan sova gott inatt. Jag är sjukt stolt över mig själv! 
 

Any place is better

Wednesday - once again

Halva arbetsveckan har gått nu, men det spelar ju ingen större roll för mig egentligen med tanke på att jag har sommarlov. Tänkte mer peka på det för att visa hur snabbt tiden går. Skolan börjar om 20 dagar och jag längtar så fruktansvärt mycket! Vet dock inte riktigt vad jag ska förvänta mig, tydligen ska man skicka in cirka 2 arbeten per vecka vilket jag tycker låter rätt lite. I och för sig kanske man inte ska klaga, speciellt inte om det visar sig att det är sjusidiga arbeten det handlar om... ehe. Jag är nyfiken på vilka ämnen jag ska läsa. Måste ju "läsa om" Svenska B eftersom jag bara läste halva den kursen på Oscarsgymnasiet och man inte får ta med sig några oavslutade kurser till Korr (vilket är förståeligt med tanke på att betygen inte sätts efter hur man presterar på lektioner/prov/arbeten utan på arbeten och muntliga tentamer)
 
Och just det - jag har ju dille på nedräkningar så tänkte även informera om att det idag är 26 dagar kvar till Budapest och exakt 4 månader kvar tills jag fyller 18. Woho!
 
 

Dagens i-landsproblem

Hade planerat att springa nu på morgonen men tänkte att jag skulle göra det ikväll istället. Halvvägs genom frukosten så kommer jag på att "damn, jag ville ju springa nu", men det går ju inte eftersom jag precis åt. I-landsproblem eller vad? Om man tar en del av de sakerna man tycker är irriterande/onödiga och ställer dem i proportion till riktiga problem så inser man att livet kanske inte är så hårt trots allt. 
 
På tal om frukost, färska bär är verkligen underskattat. Varför äter man inte det oftare?
 
I love blueberries.

Late night

15. En fråga jag brinner för

Donation
 
Min pappas sambo blev njursjuk när hon var nio år och för bara några år sedan, nästan 30 år senare så fick hon två nya njurar. På så sätt kom jag i kontakt med hela donationsfrågan från första början och jag har alltid tyckt att det är väldigt viktigt att man tar ställning. Jag anmälde mig till donationsregistret när jag var 15 år och har aldrig ens funderat över att inte dela med mig av saker jag inte behöver den dagen jag dör. Jag anser att det är en medmänsklig skyldighet att se till så ens kropp som annars bara kommer brännas/ruttna i jorden istället kan användas till att rädda liv, antingen genom direkt organdonation eller genom forskning. 
 
Det är stor brist på organ idag och jag tror att det finns två huvudsakliga anledningar till detta. För det första så vet inte alla att möjligheten finns, och för det andra så är det väldigt otäckt och jobbigt att behöva tänka på sin egen dödlighet. Ingen vill egentligen dö, så att behöva konfronteras med detta faktum är något som många undviker. Grejen är dock den att om inte du själv fattar beslutet, vem ska göra det åt dig? Majoriteten av de anhöriga till någon som precis förklarats hjärndöd har inte direkt som första tanke att donera personens organ. Den första tiden är man nämligen i något av en förnekelsefas, att personen inte alls är död utan kommer vakna när som helst. Och eftersom den inte är borta så kan man ju inte ge bort delar av den? 
 
Människor som av religiösa skäl (till exempel "jag vill behålla mitt hjärta annars kommer jag inte till himlen") struntar i att bli donatorer bör fundera över om inte deras Gud gladeligen skulle erbjuda dem en plats i himlen som resultat av en sådan osjälvisk handling. Om man ändå är tveksam - det går att specificera vad man vill donera och om man enbart vill donera till människor och/eller till forskning.

"Men jag vill inte att min lever hamnar hos nån alkoholist som supit sönder sin". När du ser en trasig människa, till exempel ute på stan, tänker du att den är mindre värd än dig? Kan man värdera olika människors liv baserat på vilka val de gjort? Nej, det är oetiskt och fel att anse att människor som är sjuka (beroende är en sjukdom) är mindre värda och inte förtjänar att leva. För det är just det man menar med ett sådant uttalande. Att en människa i behov av transplantation inte ska få ett nytt organ - och alltså dö - på grund av hur personens liv ser ut. 
 
Klicka här för att komma till donationsrådets hemsida där du kan läsa mer.

Donnie Darko

Elva år efter premiären har det äntligen hänt, jag har sett mysterie/sc-fi/dramafilmen Donnie Darko! Har otaliga gånger hört folk referera till den och nu såhär i efterhand så kan jag förstå varför. Det är en väldigt sjuk film och jag förstår verkligen ingenting av den, men ändå älskar jag den bara för att det är en historia som får en att fundera lita. Åh, speciellt i slutet vid montaget till en väldigt bra låt. Se den!
 


Movie Sounds Unlimited – Mad World

Nervositet och lättnad - en mix

Nu är svalan åter tillbaka hos sin "ägare" och allt är lugnt igen. Den överlevde och därför kan jag med gott samvete säga att jag hatar den fågeln något oerhört. That's that.
 
För övrigt är det (som ni ser nedan) inte alls lång tid kvar till skolstarten eller Budapest. Födelsedagen däremot... Hur som helst så börjar jag bli lite smått nervös, både för att åka till Korr och träffa min framtida virtuella klass och för att flyga. Jag har inte flugit sen jag var typ 6-7 år och har verkligen inga som helst minnen från det heller. Rent logiskt sett så vet jag ju att det är ett av de säkraste transportsätten som finns men eftersom jag är något av en kontrollfreak så känns det jättejobbigt att sätta mig i en flygande låda där jag inte kan göra ett skit om det händer något. 
 

Morgonens träning

Bland det jobbigaste jag gjort på länge. Men en minut och sjutton sekunder från mitt delmål! :)

 

 

no pain no gain

saturday night

Pizza, Awkward och godis utgör min lördagskväll, välbehövligt. 
 

like a true animal friend

Är tills imorgon kväll fågelvakt åt Sofies svalunge som de hittade. Sitter och googlar för fullt om vad de äter/dricker och så vidare, är jätteorolig för att den ska dö medan jag har den. Fågelungar är svårskötta små saker. Får hålla er uppdaterade på svalan Klas livssituation... Jätteintressant ju? Till råga på allt så är den skitful.
 

every step counts

Idag var det vansinnigt segt att springa. Att ens snöra på sig skorna och ge sig ut kändes övermäktigt, men jag gjorde det vilket jag ska vara jävligt stolt över. Det var jobbigt, jag är helt död fortfarande och jag kommer antagligen att ha världens träningvärk imorgon men inget av det där spelar någon roll - huvudsaken är att jag faktiskt gjorde det.
 

driving me crazy

Snubblade över gruppen "NEJ TACK! Till moské i Sverige" som huserar på Facebook, ögnade igenom den och blev helt chockad. Att det finns sådana främlingsfientliga människor är skrämmande, och ännu mer otäckt är det att de tillåts få fritt spelrum att publicera sin vinklade "fakta" på en sida där det finns väldigt många ungdomar som ännu inte lärt sig vikten av källkritik. 
 
Jag chockas av bristen på medmänskligheten och oviljan att ens försöka förstå att det finns fler sätt att se på livet än sitt eget. Hur kan man generalisera och hata en folkgrupp baserat på religion? På vilket sätt är moskéer ett konkret hot mot Sverige som nation? Få ungdomar i det här landet är aktiva inom kyrkan trots medlemskap men det verkar inte spela någon större roll, när det kommer till konspirationen om islamisering så är det helt plötsligt bland det viktigaste som finns - att försvara den kristna tron. 

Orkar inte skriva något längre inlägg om detta just nu men jag avslutar med dessa två punkter.
  • Folk kommer inte bli mindre religiösa för att man förvägrar dem byggnader att samlas i.
  • De som står bakom den här typen av sidor, eller är som mest aktiva på dem är till 99% anonyma. Fundera på varför.
 
Ja, jag anmälde gruppen.

summer entertainment

Sommar i P1 måste nog vara den lätt bästa underhållningen när det är tråkigt väder, under resor eller som allmänt tidsfördriv. Att få ta del av mer eller mindre kända människors liv på ett unikt och öppet sätt får mig att hålla fast vid tesen att sommaren är en avslappnad årstid. Har inte lyssnat igenom  ens hälften än, men hittills är Soran Ismail, Jan Scherman och Sara Bergmark Elfgren de bästa. Lyssna!
 

I'm so sorry

Vet att uppdateringen är kass, ska skärpa mig. 
 
Dagen i stort: hängde med pappa till Kalmar för att sedan åka bussen till Oskarshamn. Funderade lite över mänskligheten under bussresan som varade i cirka en timme och tjugo minuter. Varför finns det så många mobilblottare? Det satt en tjej bakom mig hela vägen som (förutom att slå till mig i huvudet med sitt headset och sparka mig i ryggen upprepade gånger) totalt öste ur sig hela sin nuvarande livssituation medan hon pratade i telefon med någon stackars sate. Vad hände med integriteten? Sen att hon luktade ingrodd rök gjorde ju inte det hela bättre.
 

paint it all #2

Målade förrådet invändigt at Jess' hus idag, duktigt värre! 


...och SEN fick jag hem datorn! Överlycklig tjej.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus